Eten

Onze chef Geoffrey heeft bij kasteel Liezel (6 j), Hofke van Bazel en 'Het Jachthuis' een brede waaier van ervaring opgedaan met vis, vlees, wild, salades, desserten.
Bekend is ons suggestie bord dat iedere week anders wordt voorgesteld, in functie van de verse seizoensgroenten, vis en vlees.

We hebben veel aandacht besteedt aan de variatie van onze snacks die toch wel vrij uniek zijn voor onze regio. Iedere week hebben we andere suggesties.

Qua nagerechten blijven we bij de klassiekers maar met een vleugje originaliteit, en de verwenkoffie is een toppper.

Vorig jaar zijn we gestart met onze thema avonden en brachten we jullie een brede waaier van wereldgerechten; dit jaar verfijnen we dit concept en we hebben er themaweekends van gemaakt : ziehier onze lijst

ONZE LIJST VOOR 2018 IS OOK AL BESCHIKBAAR :


DATUM

Gerecht

Januari  19/20/21

Kreeften festijn

Februari 14 !! +16/17/18

Valentijns menu

Maart 16/17/18

Choucroute Royale

April 20/21/22

Asperges menu

Mei 18/19/20

Côte à l’Os

Juni 22/23/24

Italië boven – pasta weekend

Juli 20/21/22

Paling weekend

Augustus 24/25/26

Scampi weekend

September 21/22/23

Japans  - Teppanyaki 

Oktober 19/20/21

Wild festival

November 16/17/18

Wild festival

December 14/15/16

Côte à l’Os